среда, 28. септембар 2011.

Журналиста - терориста

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da se ne ljuti zbog skandiranja navijača "Spasi Srbiju i ubi se, Borise“. Stihove, zbog kojih je prekinuta fudbalska utakmica, nepoznati autor je proširio, napravio celu pesmu, muški i ženski vokali je otpevali, i sve to okačili na Jutjub.

"Ova vrsta skandiranja deo je navijačkog folklora", rekao je danas predsednik Tadić i dodao da su taj tretman imali i ostali predsednici Srbije.

Međutim, "skandiranje“ je otišlo van fudbalskog terena, a neko ko se predsavlja kao NARCOtraficante696 postavio je na Jutjub muzičku poruku predsedniku.

Poslušajte šta je imao da kaže
.


С обзиром на то да се новинарским послом у Србији бави свакаква фукара и да је сав свој потенцијал, ако се то тако уопште може назвати, усмерила ка томе да овај збуњени народ још више распамети, слуди и скине с дрвећа сву маховину не би ли онемогућила свако орјентисање у времену и простору (јер су компас одавно одузели) мислим да никога више овакви текстови, овакве лажи и обмане не чуде у овом простору оивиченом бедом, јадом и чемером (а на неким локацијама и бодљикавом жицом) а испуњеном апатијом, безнађем, немаштином, који карактерише одсуство свега рационалног. Чисто да се подсете они који имају памћење златне рибице, или можда, пак, имају добро памћење, али су једноставно идиоти и ђубрад који би за сића лову родитеље послали у жуту кућу.

Stihove, zbog kojih je prekinuta fudbalska utakmica, nepoznati autor je proširio, napravio celu pesmu, muški i ženski vokali je otpevali, i sve to okačili na Jutjub.
Живело новинарство у Србији
http://www.naslovi.net/2010-11-08/vesti-online/muzicka-poruka-predsedniku-na-jutjubu/2102409

Нема коментара:

Постави коментар