ДРУШТВО

Вапај


Симулакрум српског напредног, демократског, прогресивног друштва

Слобода је могућа само када је човек истински субјект, "креатор" сопствене судбине, а не обичан "предмет" над којим се врши моћ - Љ. Тадић


Издајништво незапамћено у целокупној бурној историји српског народа


Титоистички демократски прозападњачки револуционариДокумантарни снимци деловања Војислава Воје Кецмана на основу којих је тужилаштво хашког трибунала подигло оптужницу  и поред обећања да се са хапшењем Младића и Хаџића случај против српског народа затвара


Да ли ће волан и даље отказивати?


Фарма Србија - свињска деспотовина вишедеценијског трајања


"Кад би водили ментални људи, боље би било"


Упражњавају ли српски властодршци секс са неким другим сем с народом?


Ускоро - реприза. Исто ово, ни мало другачијеТероризам у Србији - Фејсбук претње, опасност по друштво, државу и власт


Фукаре у буваре!Презир који не престаје


Прича о две Србије


Журналиста - терориста
Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da se ne ljuti zbog skandiranja navijača "Spasi Srbiju i ubi se, Borise“. Stihove, zbog kojih je prekinuta fudbalska utakmica, nepoznati autor je proširio, napravio celu pesmu, muški i ženski vokali je otpevali, i sve to okačili na Jutjub.

"Ova vrsta skandiranja deo je navijačkog folklora", rekao je danas predsednik Tadić i dodao da su taj tretman imali i ostali predsednici Srbije.

Međutim, "skandiranje“ je otišlo van fudbalskog terena, a neko ko se predsavlja kao NARCOtraficante696 postavio je na Jutjub muzičku poruku predsedniku.

Poslušajte šta je imao da kaže
.


С обзиром на то да се новинарским послом у Србији бави свакаква фукара и да је сав свој потенцијал, ако се то тако уопште може назвати, усмерила ка томе да овај збуњени народ још више распамети, слуди и скине с дрвећа сву маховину не би ли онемогућила свако орјентисање у времену и простору (јер су компас одавно одузели) мислим да никога више овакви текстови, овакве лажи и обмане не чуде у овом простору оивиченом бедом, јадом и чемером (а на неким локацијама и бодљикавом жицом) а испуњеном апатијом, безнађем, немаштином, који карактерише одсуство свега рационалног. Чисто да се подсете они који имају памћење златне рибице, или можда, пак, имају добро памћење, али су једноставно идиоти и ђубрад који би за сића лову родитеље послали у жуту кућу.

Stihove, zbog kojih je prekinuta fudbalska utakmica, nepoznati autor je proširio, napravio celu pesmu, muški i ženski vokali je otpevali, i sve to okačili na Jutjub.
Живело новинарство у Србији
http://www.naslovi.net/2010-11-08/vesti-online/muzicka-poruka-predsedniku-na-jutjubu/2102409


Дешавања у сенци љубавног живота Наташе Беквалац и званичне посете Јелене Карлеуше стадиону севиљског БетисаСа конца и са конопца стигла екипа најгора


Каква жалосна младост...До победе славимо, у говнима се давимо


Сетва милосрдних анђелаМека олоша и шљама


Најсмртоноснији од свих2084


Аналитичар, експерт, врхунски ауторитет


Никад краја?


Дан државности - дан протектората?


Свакодневица


Реалан предизборни спот


Трка пацова


Акциони план

Љубав је то


 Спаса нам нема - пропасти хоћемо
Сигурна будућностНе користим дрогу, купит' је не могу
Сав тај фолк
Деца Велике Депресије
manifest bunta from црно дете on Vimeo.


Виче, грди опомиње и нешто је боли 


Урбана средина


Следимо дух својих предака Човек - непријатељ бр.1